"Bölgesel Sürdürülebilir İş Geliştirme Konferansı" 24-25 Ocak'ta yapılacak

Güneydoğu Avrupa ve Kafkas ülkelerinden gelen uzmanlar ve Türk iş adamları, "Bölgesel Sürdürülebilir İş Geliştirme Konferansı"nda bir araya gelecek.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, UNDP, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD), İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneğinin (KAGİDER) ortaklığında İTO'da 24-25 Ocak'ta gerçekleştirilecek konferansta Bosna Hersek, Makedonya, Moldova, Karadağ, Sırbistan, Gürcistan ve Ukrayna'daki iş olanakları hakkında bilgi aktarılacak.

Konferans için Güneydoğu Avrupa ve Kafkas ülkelerinden Türkiye'ye gelecek sürdürülebilir iş geliştirme uzmanları, bu ülkelerde iş yapmak isteyen Türk iş adamlarıyla bire bir görüşmeler yapacak.

Dünyada 12 ülkede çeşitli sürdürülebilir iş geliştirme uygulamaları yürütüldüğü belirtilirken, bunlara örnek olarak Ericsson'un kırsal telekomünikasyon, Unilever'in Allanblackia Petrol Tedarik Zinciri Projesi, Total'in hidro karbon taşımacılığı, E7 Fonunun 23 milyon dolarlık kırsal elektrifikasyon, Societe Generale'ın KOBİ'lere borç verme, Kevian'ın meyva işleme, BushProof'un temiz su, Tetra Pak'ın sütçülüğü geliştirme projesi örnek olarak gösterildi.

Hiç yorum yok:

Dosyalar

9. kalkınma Planı.İş Planı.Kosgeb destekleri 1.Kosgeb destekleri 2.Kosgeb arge destekleri.Kosgeb Tekmerleri.Motivasyon.Hayaller.Tübitak teydeb destekleri.Oslo Klavuzu Işığında Yenilik.Frascati Klavuzu Işığında Ar-Ge.Problem Çözme Teknikleri.Proje Yönetimi.Toplam Kalite Yönetimi.Matriks Organizasyonlar.Fikri Mülkiyet Hakları.Marka nedir?.Marka başvurusu.Marka koruma.Bitki Islahçı Hakları.Patent Bilgisi.Verimlilk.6.çerçeve programı.Kobilerin 6.çerveve programına katılımı.6.çeçeve programında uluslararası işbirliği.
6.çerçeve programı projesi hazırlama .6.çerçeve programı projesi sunma ve değerlendirme.Finansal Analiz.Örnek Finansal Analiz.Finansal Başarısızlık.Sermaye Piyasası Kurumu.İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi.AB'ye Özel sektörün intibakı.AB Çevre Müktesebatı.Stratejik Planlama.Bilgi Toplumu Stratejisi.Tarım Stratejileri.Kriz Yönetimi .EU Lobbying.Bilgi ekonomisinin reddettikleri.Teknokentler.Bilgi Ekonomisi.E-Ticaret'e Davet.TİKA Teknik Yardım Projeleri.Fikri Mülkiyet Hakları.Proje Yönetimi.Endüstriyel Tasarım Tescili.Tübitak Proje Destek Süreci.Pazar Araştırması ve Planlaması.Örgüt Yönetimi.Makale Yazma.Bilimsel Araştırma Teknikleri.


Yurtdışı Pazarları
Azerbaycan. Moğolistan. Türkmenistan. Kırgızistan. Kazakistan. Özbekistan. Ukrayna. Moldava. Romanya. Gürcistan. Makedonya. Bosna-Hersek.


Vizyon 2023 Teknolojik Öngörüleri
Strateji Belgesi. Üretim. Tasarım. Savunma Havacılık Uzay. Nano. Mekatronik. Malzeme. Enerji ve Çevre. Biyoloji ve Genetik. Bilişim.

Genel Bilgiler

FELSEFE
Dinler Tarihi.Atatürkçülük.
BİLİM
TOPLUM Dunya ekonomi tarihi.GIDA ÇEVRE SAĞLIK TARIM Bitki Islahı.MALZEME TEKNOLOJİ Nano Teknoloji.Bilgisayar Ağ Temelleri.ENERJİ TAŞIMACILIK UZAY Yıldızların İç Yapısı ve Evrimi.
SANAT
ROL MÜZİK EDEBİYAT YEMEK Denizlerimizdeki Balıklar.
SPOR
YAZ KIŞ MÜCADELE