Pizza Pizza doğu illerinde kebabın tahtına oturuyor

Pizza Pizza doğu illerinde kebabın tahtına oturuyor

Türkiye'nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza yıl sonuna kadar doğuya 15 şube açmayı planlıyor. Toplam şube hedefi ise 170 olarak belirlendi

Pizza Pizza doğu illerinde kebabın tahtına oturuyor
Tolga Türker
İSTANBUL
Türkiye'nin en özgün damak tadına sahip diyarlarında Pizza Pizza rüzgârı esiyor. Adana, Gaziantep, Şanlıurfa gibi kebap diyarları pizza lezzetine kısa sürede teslim oldu. Güneydoğu'da başlayan pizza fırtınası Doğu Anadolu'da da etkisini hızla göstermeye başladı. Pizza Pizza'nın Genel Müdürü Tolga Türker, genel yönelimin aksine, Doğu ve Güneydoğu illerine yaptıkları yatırımlarla, ülkedeki dengeleri değiştirecek atılımlara imza attıklarını söyledi. Türk damak tadıyla pizza kültürünü birleştirerek, bölge halkının damak tadını yakaladıklarını belirten Türker, “Hızla büyüyen bu pazara giren ilk ulusal firma olmamızın ileride büyük fayda getireceğini düşünüyoruz” dedi.

YÖRESEL DAMAK TADINA UYGUN

Türker, 2008 sonuna kadar Türkiye çapında 170 şubeye ulaşma hedeflerinde “kebap diyarı” illerin öncelikli yer aldığını belirterek, “Şu an için 44 ilde 139 şubeye sahibiz. Yıl sonuna kadar doğu illerinde toplam 15 şubede hizmet vermeyi hedefliyoruz. Yaptığımız pizzalar yörelerin esas yemeği olan kebabı tahtından edecek ölçüde büyük ilgi görüyor. Pizza Pizza'nın yöre halkının damak tadına özel et ağırlıklı, acı soslu pizzaları ise, özellikle tercih ediliyor” dedi.

Hedef 170 şubeye ulaşmak

Genel Müdür Tolga Türker, Pizza Pizza'nın ilk günden itibaren global bir ürüne yerel ve farklı lezzetler katarak yenilikçi bir vizyon benimsediğini belirterek, “Girişimci bir anlayışla pizza üretimine standart getirmek amacıyla 1999 yılında İzmir Torbalı'da Pizza Pizza Üretim Tesisleri'ni kurduk. Türkiye'nin ilk ve en büyük “Pizza Franchising Zinciri” konumuna ulaştık. Franchising zincirine sürekli yeni halkalar ekleyerek standartlarımızdan ödün vermeden büyüyoruz. Türkiye genelinde yıl sonuna kadar toplam 170 şube sayısına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Teknik ve üretim farkı

1995 yılında İzmir Alsancak'ta kurulan Pizza Pizza kullandığı farklı teknik, ürettiği özel pizza çeşitleri ve zengin menüsü ile kısa zamanda İzmirliler tarafından benimsenerek ülke çapına yayıldı. Pizza Pizza bulunduğu yörelere özgü pizzasıyla dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Dosyalar

9. kalkınma Planı.İş Planı.Kosgeb destekleri 1.Kosgeb destekleri 2.Kosgeb arge destekleri.Kosgeb Tekmerleri.Motivasyon.Hayaller.Tübitak teydeb destekleri.Oslo Klavuzu Işığında Yenilik.Frascati Klavuzu Işığında Ar-Ge.Problem Çözme Teknikleri.Proje Yönetimi.Toplam Kalite Yönetimi.Matriks Organizasyonlar.Fikri Mülkiyet Hakları.Marka nedir?.Marka başvurusu.Marka koruma.Bitki Islahçı Hakları.Patent Bilgisi.Verimlilk.6.çerçeve programı.Kobilerin 6.çerveve programına katılımı.6.çeçeve programında uluslararası işbirliği.
6.çerçeve programı projesi hazırlama .6.çerçeve programı projesi sunma ve değerlendirme.Finansal Analiz.Örnek Finansal Analiz.Finansal Başarısızlık.Sermaye Piyasası Kurumu.İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi.AB'ye Özel sektörün intibakı.AB Çevre Müktesebatı.Stratejik Planlama.Bilgi Toplumu Stratejisi.Tarım Stratejileri.Kriz Yönetimi .EU Lobbying.Bilgi ekonomisinin reddettikleri.Teknokentler.Bilgi Ekonomisi.E-Ticaret'e Davet.TİKA Teknik Yardım Projeleri.Fikri Mülkiyet Hakları.Proje Yönetimi.Endüstriyel Tasarım Tescili.Tübitak Proje Destek Süreci.Pazar Araştırması ve Planlaması.Örgüt Yönetimi.Makale Yazma.Bilimsel Araştırma Teknikleri.


Yurtdışı Pazarları
Azerbaycan. Moğolistan. Türkmenistan. Kırgızistan. Kazakistan. Özbekistan. Ukrayna. Moldava. Romanya. Gürcistan. Makedonya. Bosna-Hersek.


Vizyon 2023 Teknolojik Öngörüleri
Strateji Belgesi. Üretim. Tasarım. Savunma Havacılık Uzay. Nano. Mekatronik. Malzeme. Enerji ve Çevre. Biyoloji ve Genetik. Bilişim.

Genel Bilgiler

FELSEFE
Dinler Tarihi.Atatürkçülük.
BİLİM
TOPLUM Dunya ekonomi tarihi.GIDA ÇEVRE SAĞLIK TARIM Bitki Islahı.MALZEME TEKNOLOJİ Nano Teknoloji.Bilgisayar Ağ Temelleri.ENERJİ TAŞIMACILIK UZAY Yıldızların İç Yapısı ve Evrimi.
SANAT
ROL MÜZİK EDEBİYAT YEMEK Denizlerimizdeki Balıklar.
SPOR
YAZ KIŞ MÜCADELE