Trend Micro, güvenlik çözümlerine yeni bir bakış açısı getirdi








ImageBaşta antivirüs çözümleri olmak üzere bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik bilgi güvenliği ürünleriyle tanınan Trend Micro’ nun, Mövenpick Hotel İstanbul’da düzenlediği Güvenlik Çözümleri Konferansı’nda güvenlik çözümleri masaya yatırıldı.

BT ağı bulunan tüm işletmelere çeşitli faydalar sunan konferansta, işletmelerin ve BT yöneticilerinin mevcut güvenlik tehditlerini ve bu tehditlerin işletmeleri üzerindeki muhtemel etkilerini daha iyi anlamalarına yardımcı olacak bilgiler verildi. Ayrıca, Trend Micro’nun en son güvenlik saldırılarına karşı sunduğu en yeni teknolojiler de ele alındı. BT güvenlik uzmanları, bu teknolojilerin işletmelerini daha iyi korumalarına nasıl yardımcı olabileceği konusunda faydalı bilgiler edindiler.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Trend Micro MED ve MEA Genel Müdürü Justin Doo, Günümüzde Tehditler konulu sunumunda siber suça uzanan yoldan bahsederek Web 2.0’ın popüler hale gelmesi ve global İnternet nüfusunun artmasıyla, Web’in bir tehdit vektörü olarak öne çıktığını ifade etti. Bilgi güvenliğinde en tehlikeli unsurun son kullanıcı olduğuna değinen Doo, Web tehditlerine karşı koruma sağlamak için en iyi uygulamalardan yararlanmanın önemini vurguladı.

Türkiye’deki güvenlikle ilgili zorlukları konu alan bir sunum yapan Trend Micro Türkiye Ülke Müdürü Erol Alptuna, Web tabanlı bir yapının ekonomiyi destekleyen bir unsur olduğunu, bu noktada İnternet güvenliğinin önem kazandığını ifade etti. İnternet’in kullanıcılara zengin olanaklar sunduğunu söyleyen Alptuna, hem bireylerin hem de işletmelerin kendi güvenliklerini sağlamakla sorumlu olduklarını vurguladı.

Trend Micro MED ve MEA Teknik Müdürü Samir Kirouani ise bilgi güvenliğini konu alan sunumunda kurumsal bilgilerin güvende olmasını sağlayan Trend Micro LeakProof 3.0 çözümünden bahsetti. Kirouani, LeakProof 3.0 çözümü ile kullanıcıların İnternet üzerinde kullanabilecekleri pek çok yöntemin önceden denetlenebildiğini ve mobil kullanıcılar kurum ağı dışında olsalar bile taşınabilir ortamlarda ya da dizüstü bilgisayarlarda saklanan dokümanların zararlı ellere geçmesinin engellenebildiğini ifade ett.

Hiç yorum yok:

Yayınlananlar

Dosyalar

9. kalkınma Planı.İş Planı.Kosgeb destekleri 1.Kosgeb destekleri 2.Kosgeb arge destekleri.Kosgeb Tekmerleri.Motivasyon.Hayaller.Tübitak teydeb destekleri.Oslo Klavuzu Işığında Yenilik.Frascati Klavuzu Işığında Ar-Ge.Problem Çözme Teknikleri.Proje Yönetimi.Toplam Kalite Yönetimi.Matriks Organizasyonlar.Fikri Mülkiyet Hakları.Marka nedir?.Marka başvurusu.Marka koruma.Bitki Islahçı Hakları.Patent Bilgisi.Verimlilk.6.çerçeve programı.Kobilerin 6.çerveve programına katılımı.6.çeçeve programında uluslararası işbirliği.
6.çerçeve programı projesi hazırlama .6.çerçeve programı projesi sunma ve değerlendirme.Finansal Analiz.Örnek Finansal Analiz.Finansal Başarısızlık.Sermaye Piyasası Kurumu.İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi.AB'ye Özel sektörün intibakı.AB Çevre Müktesebatı.Stratejik Planlama.Bilgi Toplumu Stratejisi.Tarım Stratejileri.Kriz Yönetimi .EU Lobbying.Bilgi ekonomisinin reddettikleri.Teknokentler.Bilgi Ekonomisi.E-Ticaret'e Davet.TİKA Teknik Yardım Projeleri.Fikri Mülkiyet Hakları.Proje Yönetimi.Endüstriyel Tasarım Tescili.Tübitak Proje Destek Süreci.Pazar Araştırması ve Planlaması.Örgüt Yönetimi.Makale Yazma.Bilimsel Araştırma Teknikleri.


Yurtdışı Pazarları
Azerbaycan. Moğolistan. Türkmenistan. Kırgızistan. Kazakistan. Özbekistan. Ukrayna. Moldava. Romanya. Gürcistan. Makedonya. Bosna-Hersek.


Vizyon 2023 Teknolojik Öngörüleri
Strateji Belgesi. Üretim. Tasarım. Savunma Havacılık Uzay. Nano. Mekatronik. Malzeme. Enerji ve Çevre. Biyoloji ve Genetik. Bilişim.

Genel Bilgiler

FELSEFE
Dinler Tarihi.Atatürkçülük.
BİLİM
TOPLUM Dunya ekonomi tarihi.GIDA ÇEVRE SAĞLIK TARIM Bitki Islahı.MALZEME TEKNOLOJİ Nano Teknoloji.Bilgisayar Ağ Temelleri.ENERJİ TAŞIMACILIK UZAY Yıldızların İç Yapısı ve Evrimi.
SANAT
ROL MÜZİK EDEBİYAT YEMEK Denizlerimizdeki Balıklar.
SPOR
YAZ KIŞ MÜCADELE